Contact

Maak een afspraak

 

U kan telefonisch een afspraak maken of zeer gemakkelijk online via onderstaande link.

 

Indien u een acute klacht hebt en u kan online niet meteen een plaats vinden gelieve dan telefonisch contact op te nemen. We zullen samen een oplossing zoeken om de nodige hulp te bieden.

 

Een osteopathische behandeling kost 50 euro. Dit kan u cash betalen of via de bancontact-/payconiq-app  en wordt per behandeling meteen afgerekend. U kan dus NIET met de kaart betalen.

 

Neem tijdens de eerste consultatie zeker al het nodige beeldvormingsmateriaal (RX, MRI, CT scan uitslagen) en labo-uitslagen mee.

 

Terugbetaling:

 

Bij een erkende osteopaat hebt u geen voorschrift van de huisarts nodig. U krijgt na elke behandeling een attest mee waardoor u terugbetaling kan krijgen van uw mutualiteit. De meeste mutualiteiten betalen 5 keer 10€  per consult terug. Dit kan varieren van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten. Om zeker te zijn kan je best contact opnemen met  uw mutualiteit.

 

Afspraak annuleren:

 

Indien u om bepaalde redenen de vastgelegde afspraak wenst te annuleren gelieve dit dan 24uur op voorhand te doen, zodat andere patiënten ook de gelegenheid krijgen op een snelle behandeling. U kan de afspraak NIET online annuleren. Hiervoor dient u steeds contact op te nemen. 

 

Indien u niet komt opdagen of niet tijdig hebt geannuleerd zal deze behandeling worden aangerekend. Gelieve hier rekening mee te houden. Waarvoor dank.

 

 

 

BELANGRIJK!


De praktijk gaat er 2 weekjes tussenuit van 10/08 tem 23/08 om eventjes te herbronnen zodat ik daarna weer met veel energie mijn patiënten kan verder helpen!UPDATE CORONAVIRUS evolutie: 


Vanaf nu kan je terug online afspraken maken! Ik heb de agenda aangepast zodat er steeds voldoende tijd tussen beide patiënten is. Het verloop van de behandeling kan je terugvinden op bovenstaande link. Het belangrijkste is dat je een mondmasker draagt en dat je in de auto/of buiten blijft wachten tot ik je kom halen. Indien je geen masker hebt mag je er eentje van de praktijk lenen.


Je mag ook altijd telefonisch contact op nemen maar owv de corona maatregelen kan ik tijdens een behandeling de telefoon niet meer opnemen. Dus als je belt spreek dan een voicemailbericht in zodat ik je kan terugbellen wanneer ik niet aan het behandelen ben. Dankjewel voor het begrip.


Een behandeling kost €50 en zal meteen worden afgerekend. Gelieve CASH te betalen of via de Bancontact-App/Payconiq-App. Dus u kan NIET met de kaart betalen. Gelieve hiermee rekening te houden. 


Indien u online een afspraak maakt vergeet dan niet deze te bevestigen (aanvinken). Daarna moet u een bevestigingsmail ontvangen. Dan pas bent u zeker dat de afspraak correct is ingepland. Zoniet gelieve eerst contact met mij op te nemen. Alvast bedankt. 

 

Wachtdienst:  

 

Indien u dringend een osteopaat nodig hebt tijdens de weekends of op feestdagen dan kan u steeds terecht bij de osteopaat van wacht. 


 

contact wachtdienst osteopaten: 

nummer: 078/480484

bereikbaar tussen 9-18uur, laatste afspraak is om 17uur. 

 

 

Nuttige Links: 


www.inforegio.be

Openingsuren:

maandag: 8.40u - 16u

dinsdag: 9u-22u
woensdag: 9u-17.30u

donderdag : 9u-22u

vrijdag: 13u-19u


zaterdag: gesloten

zondag: gesloten


0474 33 72 93

Copyright © 2018 Heirewegh Jana

Ondernemingsnummer: 0724.631.471

Erkend osteopaat (lid van osteopathie.be)

Collectieve aansprakelijkheidsverzekering via MARSH nv: AMLIN Corporate Insurance (polis 99.541.685)