Contact

U kan telefonisch een afspraak maken of zeer gemakkelijk online via onderstaande link. 

 

Indien u een acute klacht hebt en u kan online niet meteen een plaats vinden gelieve dan telefonisch contact op te nemen. We zullen samen een oplossing zoeken om de nodige hulp te bieden.

 

De betaling kan cash gebeuren of via de bank-app, bancontact-app of payconiq-app  en wordt per behandeling meteen afgerekend. U kan dus NIET met de kaart betalen.

 

Neem tijdens de eerste consultatie zeker al het nodige beeldvormingsmateriaal (RX, MRI, CT scan uitslagen) en labo-uitslagen mee.

 

Terugbetaling osteopathie:

 

Bij een erkende osteopaat hebt u geen voorschrift van de huisarts nodig. U krijgt na elke behandeling een attest mee waardoor u terugbetaling kan krijgen van uw mutualiteit. De meeste mutualiteiten betalen 5 keer 10€  per consult terug. Dit kan varieren van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten. Om zeker te zijn kan je best contact opnemen met  uw mutualiteit.

 

Afspraak annuleren:

 

Indien u om bepaalde redenen de vastgelegde afspraak wenst te annuleren gelieve dit dan 24uur op voorhand te doen, zodat andere patiënten ook de gelegenheid krijgen op een snelle behandeling. U kan de afspraak NIET online annuleren. Hiervoor dient u steeds contact op te nemen. 

 

Indien u niet komt opdagen of niet tijdig hebt geannuleerd zal deze behandeling worden aangerekend. Gelieve hier rekening mee te houden. Waarvoor dank.


 

 

 

Na elke behandeling zal er meteen worden afgerekend.
U kan betalen via
CASH of via de Bancontact-App/Payconiq-App.

Dus u kan NIET met de kaart betalen. Gelieve hiermee rekening te houden. 


Indien u online een afspraak maakt vergeet dan niet deze te bevestigen (aanvinken). Daarna moet u een bevestigingsmail ontvangen. Dan pas bent u zeker dat de afspraak correct is ingepland. Zoniet gelieve eerst contact met mij op te nemen. Alvast bedankt. 


Telefonisch contact: 

Om de kwaliteit van de behandeling te garanderen neem ik tijdens mijn behandelingen geen telefoons op. Indien je iets inspreekt op mijn voicemail met jou naam en telefoonnummer dan bel ik je diezelfde dag zo snel mogelijk terug op. Dankjewel voor het begrip. 


Wachtdienst:  

 

Indien u dringend een osteopaat nodig hebt tijdens de weekends of op feestdagen dan kan u steeds terecht bij de osteopaat van wacht. 


contact wachtdienst osteopaten: 

nummer: 078/480484

bereikbaar tussen 9-18uur, laatste afspraak is om 17uur. 


Belangrijk! Indien je een afspraak wenst bij Jana Heirewegh: 


Aangezien het de laatste tijd enorm druk is stel ik voor dat indien je een afspraak maakt als nieuwe patiënt (eerste keer) dat je voor de zekerheid ook al een vervolgafspraak vastlegt voor een 2-tal weekjes later. Na het eerste gesprek/onderzoek kunnen we dit nog verplaatsen. Maar dan kan ik jullie zo optimaal mogelijk verder helpen. Je kan deze afspraak ten allen tijden annuleren. Stuur dan maar gewoon een mailtje. Het is niet nodig om meer dan 2 afspraken vast te leggen. De eerste 2 zijn de belangrijkste, we kijken dan afhankelijk van jou situatie hoe de behandelingen zullen verlopen qua frequentie. Dankjewel. 


PARKING

Er is een hele grote parking voorzien voor de auto/moto vlak voor de praktijk. Gelieve deze te gebruiken en niet het kleine stukje voor het privé gedeelte van het huis (met steentjes) deze is voor privé gebruik. De fiets kan je gemakkelijk aan de rechter zijde van de praktijk plaatsen (als je naar de praktijk kijkt).
COVID-19 richtlijnen voor de praktijk: 


- Er is geen mondmaskerplicht meer.  Je mag altijd zelf een mondmasker opzetten indien je dit wenst. 

- Elke patiënt krijgt steeds een propere handdoek. Je hoeft dus geen mee te brengen. 


Mijn excuses alvast voor de lange wachttijden maar het is ongelooflijk druk de laatste tijd. Ik doe er alles aan om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Dank voor jullie  begrip.