ROUTE

Indien u komt van Mechelen via de Leuvensesteenweg. 

Soms kan het zijn dat de gps de weg toch niet helemaal weet. Daarom hier even wat verduidelijking. 

1) Ofwel kan je linksaf inslaan bij het reclamebord Athos (aan de rechterkant zie je de frituur 'Het Patatje'). Dit is een duidelijk alleenstaand huis. 

Daarna kan het even verwarrend lijken. De gps stuurt je normaal gezien tussen 2 velden met aan de ene kant boerenpaarden en meestal aan de andere kant koeien. Dit is helemaal correct, je zit zeker en vast juist, nadien gaat de kasseienweg terug over in een normale baan. (zie foto hierronder)


Verder kan er eigenlijk niet zo veel meer fout lopen. Je rijdt gewoon over dit baantje met kasseien tot je terug op een normale weg komt. Je blijft rechtdoor rijden tot je een bordje bebouwde kom aan de rechterkant van de baan tegen komt. Het huis rechts daarvan is de praktijk. 

2) Ofwel kan je nog verder rechtdoor rijden richting Leuven tot aan de eerstvolgende lichten (Let wel! Ondertussen zijn er heel wat werken op de Leuvensesteenweg.  Voorlopig is keuze nr 1 nog de beste optie (aangezien de situatie ook continu aan het veranderen is. )

Aan de lichten stuurt de gps je naar links (zie onderstaande foto's). --> Door de werken zal je iets vroeger links af moeten op de nieuwe grote rotonde. Dus je kan niet meer aan de lichten linksaf. Wel aan het rondpunt ervoor. Hierna is het belangrijk dat je niet de 1e straat maar wel 2de straat linksaf slaat. Soms laat de gps u inslaan bij de eerste straat. Deze neem je best niet want hij stuurt je door een veldweg en dit is niet de ideale weg. Het is dus beter even verder rechtdoor te rijden om dan de volgende kasseiweg links in te slaan.

Moest het toch nog niet lukken mag je mij steeds contacteren op het nummer 0474/337293
Indien je via andere wegen komt geeft de GPS meestal geen problemen aan.

0474 33 72 93

Copyright © 2018 Heirewegh Jana